ljushuve?!

Äntligen har jag fixat fina skärmar till mina lampor. Det tog bara tre år. Men fina blev dem!


Hihi

Nu ska jag leka med Cippa i en vecka! Wohooo!

Så som det ska.

Kärlek är ett hål.

but in twenty years you should have something

Well it´s a Tuesday pure morning
I´m waking up, tired to my front
cause I know, there´s a lot of things to think about
like Friday maybe you´ll be there
with the needle and thread for broken hearts
You´ll fix mine and I´ll fix yours
and then we´ll mix them in a love bowl
Well, sorry I got carried away
but the truth will rise and remain
and while waiting for the glory days to come
I sing a song

Misärkvällen

Jobb som vanligt. Trött, småbakis. Min mobil är dessutom död :(
Igår var ingen bra kväll. Det började med att vi stod i lång kö när moneybrother redan börjat spela och insåg att även om vi skulle komma in så skulle vi miss spelningen. Jag tänkte då ta med johanna till munkällaren, men det blev inget av de heller. Av "okända" anledningar fick vi springa därifrån. Vi hamnade på Surfers där vi skulle ta en tröstande öl men efter första klunken glider den ur min hand och fyller bord och golv med mina 47kr calsberg. Vi gick ganska snart därifrån också. Johanna lyckades få in oss på donnersbrunn. Där vistades alla "småkända" politiker och minglade runt med sina dyra drinkar. jag passade inte in. inte alls. Jag hade lite smidigt tagit av mig min palestinasjal innan vi gick in. (tur det) men det hjälpte föga. så jag stannade i tio minuter innan det bar av hemmåt. ja, det var den kvällen. suck. men, bättre lycka nästa gång, antar jag. snart är det fredag.

Det är synd om turisterna.

Man kommer lite närmare livet. Och man får sig en funderare.

Ikväll är kvällen jag längtat efter. Jag jobbar 7de arbetsdagen och efter denna är det bara två till att döda, sen har jag klarat av min "vecka". Jag ska träffa johanna. Vi har inte setts sen i april någon gång. Ska bli sjukt kul. Jag ska lura med henne att gå på moneybrotherspelningen. det går nog bra! Jag hoppas att solskenet håller i sig till ikväll så hon får en fin gotlandsvistelse och vi kan sitta på strandpromenaden och dricka öl.

Igår såg Hemse solen för första gången på två veckor. det var härligt! Jag och lillasyster skyndade att ta caben till burgsvik för att gå på bio. det var tokigt mysigt. Kul att umgås med syster. Det brukar vi inte göra. Men hon börjar bli vuxen nu. hon också. och vi har mer och mer gemensamt. Och på tal om gemensamt är våra händer. Mina och systers, precis likadana. Samma storlek. Samma form.

Filmen igår var "Se upp för dårarna". Typisk ny svensk film. Halvkassa skådisar. kulturkrock och rasist tema. Men den var mysig. varken mer eller mindre.

6h kvar, way to go, girl!

:D:D

image21
 

Och jag har sett dina pupiller växer när du är med mig

Söndag, 20:43:  Säkert! i de rossliga högtalarna på jobbets dator. Jag spelar verkligen sönder alla de här låtarna. Men det får gå.
Nu är jag snart inne på den sista timmen av fjärde arbetsdagen. Det betyder att jag har 5 dagar kvar nu. Nästan hälften avklarat redan. Det här går ju som en dans.
I augusti har jag 7 pass efter sig som är 8-17 det kommer bli en tuffing det också.

Igår var det lördag. Jag drack inte en droppe alkohol. Jag satt hemma i min husvagn och hörde ¨på regnet som droppade mot taket när Narnia spelades i dvdn och chokladen avlägsnades från bordet och tog sig in i min tröstätande kropp. Jag ville ringa någon men alla är på fest på lördagar och det ger en bara mer ånges att prata med partyt man inte närvarar på.


På onsdag däremot får jag ett efterlängtat skövde-besök. I form av Johanna. Allas vår lilla politiker. Då ska det bli annat av än mysiga hemmakvällar!

Ikväll ska jag sova här i klinte hos den andra Johanna. Det ska bli skönt med lite sällskap. Och framförallt, jag slipper köra till jobbet imrogon. Kom just på att jag glömde vinaren hemma. annars hade vi kunnat dela på den. Typans!

Ne, fler söta-kattunge-sms och mindre sura-gubbar-som-ringer-och skäller-på-jobbet

Nu är klockan 21! En timme kvar. Woho!




Välkommen till bokningen!

Jag är inne på min 23 "harpan" och dagen börjar katastrofartat.
Vi möts direkt på morgonen av den trevliga nyheten att flera färjor under dagen kommer att vara inställda
och ett "stimm" av hemskt missnöjda kunder svämmar över oss när vi loggar in i callguiden. Alla ska bokas om och kompenseras, gnälla och svära. Det är bara för mig och Anna att tacka ochg ta emot. Efter tre hårda timmar får vi tag i kundserice som "glatt" meddelar oss om att kunderna inte kommer få någon som helst kompensation. (kanske en gratis kaffe om de är snälla)

Nu är klockan halv 11 och jag har precis fått i mig den första maten för dagen (om man inte räknar de fyra koppar kaffe jag slukat) Jag känner att jag skulle kunna gnälla hur mycket som helst bara 5 ½ timmes underbar arbetsdag kvar att se fram emot. Tur att det regnar!

Sweet ride!

Nej jag såg inte mando igår! Och vet ni varför? Jo min älskade vän Emelie var så söt och förklarade för mig att jag faktiskt redan sett pojkarna i Mando live. På hultsfred. Jag stog längst fram! haha. Tur att man har vänner som minns vad man håller på med när man inte gör det själv.

Nu har jag bokat en resa till Cippa och en till mig själv. Så nu blir det en tripp till storstaden v. 30! :D

Hon var en ängel?

Och det blev inte direkt en ensam fredagkväll trotts allt.
Ibland har man sådär mycket tur så man inte riktigt förstår att det är sant.
Jag ska inte skriva så mycket om det här. Mer än att det blev en fredag långt över förväntan :D

Däremot gillar inte min kropp mig. Mina bihålor dödar mig :S
Det är så sjukt tråkigt att vara förkyld på sommaren. Men jag får verkligen skylla mig själv. fattar inte när jag ska ha tid att bli frisk. Någon som vet en bra bli-frisk-på-ett-ögonblick-kur?
Jag ska vara ledig från jobbet två dagar nu. Men jag har en känsla av att det inte kommer bli så mycket vila dessa dagar. På onsdag är det dessutom Mando diao på gute!! Det skulle vara overkligt att få se de pojkarna i verkligheten. prrrrr. mums.

Jag kände mig faktiskt ganska nyttig idag, när jag köpte frulle idag var det bara jag och en man till inne på ica i klinte. Jag köpte frukt och bröd. Han köpte folköl, cigg och choklad. haha. Det värsta är att snart kommer jag stå där vid 8 tiden på icaklinte med två 6-pack folle och en dosa snus. buhu! :P

Ne, jag har inte tid med allt detta oviktiga pladder.
(Nån gång ska min blogg bli seriös. och jag ska tänka efter innan jag skriver. men inte än!)

Ta-taa